Kanye West duikt met naakte sterren in bed

Geschreven door op 27 juni 2016 om 8:00
Kanye West - Foto: David Shankbone - Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Afgelopen vrijdag ging de muziekvideo van ‘Famous’ van Kanye West in LA in première. Wat men niet had verwacht was dat de video vol zit met naakte sterren. 

Muziekvideo Famous

De single ‘Famous’ is te vinden op het zevende album van Kanye West ‘The Life of Pablo‘ dat in februari is uitgekomen. Eerder kwam het nummer al in opspraak in de media vanwege de lyrics van het nummer. Zo wordt Taylor Swift bijvoorbeeld ‘bitch’ genoemd, wat volgens de zanger en zijn vrouw is goedgekeurd door Taylor zelf. Met deze nieuwe video is het nummer naar een nog hoger level getild.

Naakte sterren

In de video komen de volgende 12 meest beroemde mensen ter wereld voorbij: Taylor Swift, Kim Kardashian naast Kanye zelf,  Donald Trump, George W. Bush, Anna Wintour, Rihanna, Chris Brown, Ray J, Amber Rose, Caitlyn Jenner en Bill Cosby. Ze zijn geportretteerd in een vervreemdend post-orgie scenario. Of al deze sterren hieraan hebben meegewerkt is nog maar de vraag. Amerikaanse media twijfelen namelijk over wie er echt bij ligt en wie in de video is gephotoshopt.

Het nummer

Wil je de video bekijken? Hou dan Tidal goed in de gaten. Klik hier om het nummer te beluisteren.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Kanye West Nieuws · Nieuws