Brace maakt comeback in het theater

Geschreven door op 23 mei 2016 om 14:08

The Voice of Holland finalist Brace maakt een comeback! Dat doet hij met een gloednieuwe muzikale theatertour door Nederland.

Muzikale theatervoorstelling

In zijn eerste muzikale theatervoorstelling zingt Brace in intieme setting over zijn leven en de liefde. Hij vertelt over hoe hij als probleemjongere opgroeide in Amsterdam. Over de sterke band met zijn moeder, die geëmigreerd is en hij verschrikkelijk mist. Kortom, over zijn hoogtepunten en zijn diepe dalen.

Brace Tickets

De zanger is van september 2016 tot en met januari 2017 live te zien op verschillende locaties in Nederland. Tickets zijn onder andere te krijgen via de onderstaande verkooppunten:

Topticketshop NTK

Brace maakt comeback

Na zijn deelname aan The Voice of Holland weet iedereen weer wie Brace is. De zanger brak zo’n 11 jaar geleden door met hits als ‘Ik ben je zat‘, ‘Moppie‘ en ‘Hartendief‘. Deze doorbraak eiste echter ook zijn tol. Omringt door foute vrienden vergooide de zanger zijn carrière in de muziek en belandt zelfs in de gevangenis.

Brace bij The Voice of Holland

Na zijn vrijlating werkte Brace een tijd als installatiemonteur. Toch blijft het kriebelen en Brace beseft dat muziek toch echt in zijn leven thuishoort.

Zijn laatste album ‘Dilemma‘ komt misschien uit 2007, maar nu staat Brace weer in de schijnwerpers. Dankzij zijn deelname aan The Voice of Holland weet heel Nederland nu dat hij klaar is voor een comeback. Zijn zangkwaliteiten worden door pers en publiek geprezen!

Heb je Brace bij The Voice gemist? Bekijk in de video hieronder zijn steengoede auditie:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.