The Flying Dutch presenteert de beste dj’s op één dag!

Geschreven door op 26 mei 2015 om 15:39
The Flying Dutch - Fotocredits: Inge Peeters - Redactie ArtiestenNieuws

Dit weekend is het zover, The Flying Dutch! De 10 grootste Nederlandse dj’s, o.a. Hardwell en Armin van Buuren, komen op één dag in drie Nederlandse steden een geweldige show weggeven!

Komende zaterdag zullen de deuren van The Flying Dutch zich om 11.30 uur openen en om 23.00 uur sluiten. Ben jij erbij?

YouTube player

Letterlijk vliegen

The Flying Dutch, een naam die normaal gesproken niet letterlijk zou worden genomen. Toch is de naam juist gekozen omdat het bij het thema past, erg toepasselijk dus. Alle dj’s zullen namelijk die dag met een helikopter van plek naar plek vliegen om daar op te treden. In totaal landen ze in drie verschillende steden: Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam. Het Olympisch Stadion, Ahoy buiten en Strijp-S zal komende zaterdag op hun grondvesten staan trillen.

Beste dj ter wereld

Ook Hardwell, die in maart is uitgeroepen tot de beste dj van de wereld, zal ook een bezoekje brengen aan The Flying Dutch. Hardwell is niet alleen de beste dj: hij won ook een International Dance Music Award (IDMA) in de categorieën Best Electro/Progressive Track, Best Album, Best Progressive House/Electro DJ en Best Radioshow.

Hardwell heeft een eigen radioprogramma op Radio 538. Hij trapte in januari zijn wereldwijde tournee ‘I AM Hardwell – United We Are’ af in de Ziggo Dome. Het concert viel samen met de lancering van zijn debuutalbum United We Are. Het album heeft enkele weken op de eerste plaats gestaan van de Album Top 100.

Luister hieronder naar Echo, een nummer van het album van Hardwell.

YouTube player

Themesong Limitless

Samen met drie co-writers, producer en tekstschrijver John Ewbank schreef The Flying Dutch het officiele volkslied voor The Flying Dutch. Het nummer heeft de titel ‘Limitless’ gekregen. Hier kun je het nummer beluisteren.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.