Lindsay Lohan speelt Elizabeth Taylor in nieuwe film (Foto’s)

Geschreven door op 25 april 2012 om 16:20
Lindsay Lohan - Foto: Rafael Amado Deras - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Actrice Lindsay Lohan lijkt dan eindelijk weer op het goede spoor te zitten. Want na regelmatig negatief in het nieuws te komen vanwege drugsverslaving en geldproblemen verschijnt de 25-jarige binnenkort op het witte doek met de rol van Elizabeth Taylor. Benieuwd? Bekijk hier alvast de eerste foto’s!

Begin dit jaar werd dit heugelijke nieuws al aangekondigd, maar nu lijkt het dan toch ook te gaan gebeuren, mevrouw veranderde vandaag namelijk al haar profielfoto op Twitter als een foto van haarzelf als Liz Taylor.
Hiermee lijkt de aftrap van de verfilming van Liz & Dick, hoe de biografie heet, te zijn begonnen.

Ook wekt zij hiermee de schijn om van alle negativiteit die zij afgelopen jaar met zich meebracht te hebben afgeworpen, of dit nou echt zo is, is nog maar afwachten.
Want na een gearresteerd te zijn geweest vanwege rijden onder invloed in 2007 begonnen de problemen zich voor de New Yorkse toe te nemen, zo belandde zij al in de gevangenis. De laatste tijd probeert Lindsay weer opnieuw aan de weg te timmeren als actrice, en dus met succes!
Lohan’s laatste verschijning in een film dateert overigens uit 2010, toen speelde zij nog een bijrol in ‘Machete’, waar ook Robert De Niro en Jessica Alba in meespeelden.

Liz & Dick hoort nog dit jaar te verschijnen, de opnames voor de film over de beroemde actrice beginnen naar verluid begin juni.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Lindsay Lohan Nieuws · Nieuws · Roddels