Racoon’s nieuwe single: Liverpool Rain (Video)

Geschreven door op 25 april 2012 om 14:51

De Zeeuwse rockgroep Racoon heeft weer een nieuwe single! Want naast de al eerder verschene ‘Don’t Give Up The Fight’ is er nu de tweede gelijknamige single van ‘Liverpool Rain’, bekijk en beluister hem hier!

Hiermee is alweer de 17de single van de band rond zanger Bart van der Weide een feit.

Liverpool Rain is daar ook nog eens de titel van alweer het vijfde studioalbum van de band uit Goes. De eerste single ‘Don’t Give Up The Fight’, die piekte op nummer 8 in de top 100, wordt hiermee opgevolgd door nog een mooie ballade. De plaat is inmiddels verschenen.

Twee weken geleden nog won de band uit Goes maar liefst drie 3FM-awards waaronder die voor Beste Artiest Pop, voor Beste Single met (No Mercy) en het Beste Album en was daarmee onbetwist de grote winnaar op de awardshow in de Westergasfabriek Amsterdam.

Overigens is de band dit jaar nog regelmatig live te aanschouwen, waaronder op festivals als Pinkpop, Zwarte Cross, Brabant Open Air en Indian Summer Festival, in het najaar gaat de band de theaters in ter promotie van dit album. Voor een overzicht van al deze shows kun je via deze ticketvergelijker ook nog op zoek naar Racoon Tickets.

Beluister hier dan de nieuwste single!

Racoon – Liverpool Rain:

YouTube player

Overzicht van Racoon Nieuws
racoon.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Racoon Nieuws · Videos