Extra tickets voor concert Imagine Dragons in de Ziggo Dome

Geschreven door op 4 oktober 2017 om 12:23
Imagine Dragons - Foto Cancha General (Flickr, CC BY 2.0)

Er komen extra tickets beschikbaar voor het concert van Imagine Dragons in de Ziggo Dome! De extra kaarten gaan op woensdag 4 oktober om 16:00 uur in de verkoop.

Extra tickets Imagine Dragons

Imagine Dragons-fans opgelet! Is het jou niet gelukt om tickets te bemachtigen voor het uitverkochte concert van de Amerikaanse rockband? Dan krijg je nu een tweede kans! Er komen op woensdag 4 oktober extra kaarten beschikbaar voor het Ziggo Dome-concert van de band.

Concertorganisator MOJO meldt dat de tickets om 16:00 uur in de verkoop gaan. Wees er snel bij, want het gaat om een zeer beperkt aantal: slechts 70 staanplaatsen en 488 zitplaatsen.

Concertkaarten

De extra tickets gaan om 16:00 uur in de verkoop via de site van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels alweer uitverkocht? Dan kun je het altijd nog proberen bij sites als Ticketswap en Marktplaats, of een vertrouwde secundaire aanbieder. Je betaalt hier iets meer, maar bent er dan wel bij!

Evolve World Tour

De show van Imagine Dragons is onderdeel van de nieuwe Evolve World Tour van de band, ter promotie van haar onlangs verschenen plaat ‘Evolve’. Afgelopen zomer was de band nog te bewonderen op Pinkpop.

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.