André Rieu ook in 2021 naar Ziggo Dome

Geschreven door op 3 februari 2020 om 12:33
André Rieu - Foto: Christopher Dart (Flickr, CC BY 2.0)

André Rieu keert volgend jaar terug in de Ziggo Dome! De wereldberoemde violist betreedt het Amsterdamse podium in januari 2021 voor zijn traditionele nieuwjaarsshow.

André Rieu in 2021 terug in Ziggo Dome

André Rieu staat ook in 2021 op de bühne van de Ziggo Dome voor zijn traditionele nieuwjaarsconcert. De meesterviolist betreedt het Amsterdamse podium op zaterdag 9 januari 2021, samen met het Johan Strauss Orkest, een gospelkoor, solisten en 100 dansparen.

Rieu laat op de website van de Ziggo Dome weten uit te kijken naar de nieuwe openingsshow: “Ik kan me geen betere manier voorstellen om het nieuwe jaar te beginnen dan samen met onze fans. We hebben altijd enorm veel plezier samen. Ik hoop dat de vreugde die wij allemaal met elkaar delen, het hele jaar zal duren”.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op woensdag 5 februari in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Rieu. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.