Tedeschi Trucks Band in voorjaar 2019 naar Utrecht en Eindhoven

Geschreven door op 18 september 2018 om 16:46
Tedeschi Trucks Band - Foto: Carl Lender - Wikimedia Commons/Flickr

De Amerikaanse Tedeschi Trucks Band gaat touren! In april 2019 komt de blues- en rockformatie naar TivoliVredenburg in Utrecht en het Muziekgebouw in Eindhoven. 

Tedeschi Trucks Band tour

The Tedeschi Trucks Band komt voor twee shows naar Nederland! Dit najaar speelt de twaalfkoppige band nog 14 shows in Amerika, waarna zij in april 2019 starten met hun Europese tour. In het kader van deze tour staan twee concerten in Nederland op de planning. Op donderdag 4 april 2019 is de band te zien in het Muziekgebouw in Eindhoven. Het is dan de allereerste keer dat de bandleden het podium in de Brabantse stad betreden. Op woensdag 24 april 2019 komt de groep met, frontvrouw Susan Tedeschi, naar TivoliVredenburg in Utrecht.

Tickets

Concertkaarten voor beide shows zijn vanaf donderdag 20 september 2018 om 12:00 uur te koop via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Tedeschi Trucks Band

De band, afkomstig uit Jacksonville, is opgericht door echtpaar Susan Tedeschi en Derk Trucks. Het debuutalbum Revelator wint in 2012 een Grammy voor ‘Best Blues Album’. Na dit album worden er nog twee studio-albums uitgebracht. In 2013 komt Made Up Mind uit, waarop Let Me Get By volgt in 2016. Naast het stel Tedeschi en Trucks bestaat de formatie uit nog tien leden.

 

Bron:  TivoliVredenburg, Muziekgebouw Eindhoven, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.