Jasper Steverlinck in juni 2019 met 7 intieme shows naar Nederland

Geschreven door op 8 maart 2019 om 12:34
Jasper Steverlinck - Bron: Persbericht De Oosterpoort
UPDATE 18-4-2019: Wegens het uitverkopen van het eerste concert van Jasper Steverlinck in Effenaar te Eindhoven, is er een extra avondshow toegevoegd aan de tour. Dit nieuwe optreden vindt plaats op zondag 9 juni 2019 om 20:30 uur in Effenaar, Eindhoven. De kaartverkoop start zaterdag 20 april om 10:00 uur 2019 via de website van het poppodium.

In juni 2019 geeft Jasper Steverlinck zeven intieme shows in Nederland. De singer-songwriter komt naar onder andere Den Haag, Amsterdam en Valkenburg.

Jasper Steverlinck naar Nederland

Jasper Steverlinck komt voor maar liefst zeven shows naar Nederland! De Vlaamse zanger geeft in het kader van zijn ‘Night Prayer Tour’ verschillende intieme shows in steden door het land. De tournee staat in het teken van zijn tweede soloalbum ‘Night Prayer, dat onlangs uitkwam. Tijdens de optredens wordt de artiest begeleid door pianist Valentijn Elsen. Enkel bij de laatste show, die plaatsvindt in Valkenburg, worden de twee op het podium vergezeld door strijkers.

Bekijk hier een overzicht van de bevestigde tourdata en -locaties:

  • Vrijdag 7 juni: Lutherse Kerk, Groningen
  • Zaterdag 8 juni: Nieuwe Kerk, Den Haag
  • Zondag 9 juni: Café ’t Rozenknopje, Eindhoven
  • Dinsdag 11 juni: Vondelkerk, Amsterdam
  • Woensdag 12 juni: LUX Nijmegen, Nijmegen
  • Zaterdag 22 juni: De Groene Zwaan, De Rijp
  • Zondag 23 juni: Openluchttheater Valkenburg

Ticketverkoop

Kaarten voor de shows zijn per direct in de verkoop gegaan. De verkoop van de concerten in Groningen, Eindhoven en Amsterdam verloopt via Ticketmaster. Tickets voor Den Haag zijn te verkrijgen via de website van Paard, Nijmegen via Doornroosje, De Rijp via Chipta en Valkenburg via Muziekgieterij.

Jasper Steverlinck

De Vlaamse singer-songwriter werd bekend als frontman van Arid, waar hij succes behaalde met nummers als ‘Words’, ‘Why Do You Run’ en ‘Me And My Melody’. Sinds de band in 2012 voor een pauze koos, staat Steverlinck tegenwoordig als soloartiest op het podium. In maart 2018 bracht Jasper zijn tweede soloalbum ‘Night Prayer’ uit, waarover hij op zijn website zegt: “‘Night Prayer’ became a raw, bluesy record, without frills, with real emotions.

Beluister hier de single ‘That’s Not How Dreams Are Made’, afkomstig van Jaspers tweede album:

YouTube player

 

Bron: YouTube, MOJO, jaspersteverlinck.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Jasper Steverlinck Nieuws · Nieuws