Willeke Alberti met concert ‘De Show Van Mijn Leven’ naar AFAS Live

Geschreven door op 8 maart 2019 om 11:38
Willeke Alberti - Fotocredits Oscar Anjewierden (CC Flickr) CC BY-ND 2.0)

UPDATE 11-3-19: wegens groot succes is er een extra show aangekondigd. Het concert vindt plaats op zondag 6 oktober 2019 in AFAS Live. Tickets zijn per direct verkrijgbaar via eventim.
Willeke Alberti komt naar AFAS Live! De zangeres staat in het najaar van 2019 in de Amsterdamse zaal met haar concert ‘De Show Van Mijn Leven‘.

Willeke Alberti in oktober naar AFAS Live

Willeke Alberti geeft op zaterdag 5 oktober 2019 een concert in AFAS Live te Amsterdam. Tijdens het speciale concert ‘De Show Van Mijn Leven’ blikt de zangeres van het levenslied terug op haar indrukwekkende carrière. De Amsterdamse maakt al ruim zestig jaar onderdeel uit van het Nederlandse muzieklandschap en heeft verscheidene hits op haar naam staan. De kans is groot dat nummers als ‘Samen Zijn’, ‘Spiegelbeeld’ en ‘De Winter Was Lang’ voorbij komen tijdens de show. De zangeres vertolkt naast haar eigen hits ook duetten die ze met vader Willy Alberti zong en Nederlandse klassiekers die haar inspireren.

Kaartverkoop

Kaarten voor het concert van Willeke Alberti in AFAS Live zijn reeds verkrijgbaar via de website van Eventim. Uitverkocht? Kijk hier!

‘De Show Van Mijn Leven’

Willeke Alberti is een bekende naam in Nederland en ontving verschillende muziekprijzen, waaronder een Edison, Gouden Harp, meerdere gouden en platina platen en diverse oeuvre awards. Met de aankomende show in AFAS Live komt een wens van de zangeres uit. “Ik vind het heel bijzonder om op deze manier alvast mijn 75e verjaardag te mogen vieren”, meldt Alberti in een statement op haar website.

Beluister hier naar de grootste hits van Willeke Alberti op het verzamelalbum ‘Favorieten Expres’:

 

Bron: AFAS Live, Spotify, willekealberti.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.