Alicia Keys Tickets voor Ziggo Dome en Sportpaleis Concert nu van start!

Geschreven door op 28 november 2012 om 10:37
Alicia Keys - Foto: Walmart | Flickr (CC BY 2.0)

De kaartverkoop voor de concerten van Alicia Keys in de Ziggo Dome in Amsterdam en het Sportpaleis in Antwerpen is om 10 uur van start gegaan. Op 7 en 8 juni 2013 komt de zangeres naar Nederland en België.

Maandag werd bekend dat Alicia Keys volgende zomer zal afreizen naar Nederland en België voor enkele concerten van haar ‘Girl On Fire Tour’. Op 7 juni 2013 zal de Amerikaanse zangeres een optreden geven in de Ziggo Dome in Amsterdam, een dag later treedt ze bij onze zuiderburen op in het Sportpaleis in Antwerpen.

Keys bracht in juni haar album ‘Girl On Fire’ uit, waarvan vooral de gelijknamige single wereldwijd nummer-1 hits scoort. Voor het album werkte ze samen met onder meer  Jamie Smith (The xx), Emeli Sandé, Bon Iver, Mark Ronson en Paul Epworth.

Kaarten voor het concert in de Ziggo Dome zijn beschikbaar via Live Nation. Zitplaatsen voor het concert kosten tussen de €46 en €56, staanplaatsen kosten €56. Tickets voor het concert van 8 juni 2013 in het Sportpaleis in Antwerpen zijn te koop via Live Nation.be, kaarten daarvoor kosten tussen de €49 en €74.

Alicia Keys – Girl on Fire

YouTube player

Lees meer Alicia Keys nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Alicia Keys Nieuws · Nieuws