Alicia Keys brengt autobiografie ‘More Myself’ uit

Geschreven door op 14 maart 2019 om 15:27
Alicia Keys - Foto: Walmart | Flickr (CC BY 2.0)

Alicia Keys, bekend van hits als ‘Fallin’ en ‘Empire State of Mind’, brengt in het najaar van 2019 een autobiografie uit! Het boek is getiteld ‘More Myself’.

Autobiografie voor Alicia Keys

Uitgeverij ‘Flatiron Books’ maakte het nieuws over de biografie op woensdag 13 maart 2019 bekend via een statement. Zangeres Alicia Keys plaatste daarna zelf een bericht op haar websites en Twitter. Ze zegt enthousiast te zijn en bedankt Oprah Winfrey, de eigenaar van ‘Flatiron Books’.

Tien minuten later antwoordt de Amerikaanse presentatrice met een tweet gericht aan Keys. Ze laat weten vereerd te zijn om de biografie uit te mogen geven.

‘More Myself’

De autobiografie van Alicia Keys is getiteld ‘More Myself’ en is vanaf dinsdag 5 november 2019 verkrijgbaar. Het is te reserveren via aliciakeysbook.com.

Het boek gaat onder andere over de jeugd van de zangeres in Manhattan, New York. Daarnaast komt de carrière van de Amerikaanse aan bod. Keys won in totaal vijftien Grammy’s, waaronder ‘Best R&B Album’ voor ‘Girl On Fire’ uit 2012. Naast vocalist is ze actief als songwriter, producer en actrice. Al deze verschillende kanten komen terug in het levensverhaal van de 38-jarige artiest.

Bekijk hier de video waarmee Alicia Keys haar biografie aankondigde:

YouTube player

 

Bron: aliciakeys.com, Flatiron Books, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.