Daniel Caesar in oktober 2019 naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 15 juli 2019 om 11:09
Daniel Caesar - Foto: Anton Mak - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Daniel Caesar brengt in oktober 2019 een bezoek aan Nederland! De Canadese zanger treedt op in TivoliVredenburg in het kader van zijn nieuwe album, ‘CASE STUDY 01’.

Daniel Caesar in TivoliVredenburg

De Canadese Daniel Caesar komt naar Utrecht! Op zaterdag 19 oktober 2019 geeft de R&B-zanger een exclusief Nederlands concert in TivoliVredenburg, waar hij het podium van zaal Ronda betreedt. De show maakt deel uit van de ‘CASE STUDY 01’-tour. Deze concertreeks staat in het teken van het onlangs verschenen, gelijknamige album van de artiest. Het publiek kan deze avond naast nieuwe tracks ongetwijfeld hits als ‘Best Part’, ‘Get You’ en ‘Japanese Denim’ verwachten.

Tickets

Concertkaarten zijn te verkrijgen vanaf woensdag 17 juli 2019 om 10:00 uur. De verkoop verloopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

R&B-talent

Daniel Caesar debuteerde in 2017 met het album ‘Freudian’. Deze plaat sloeg meteen aan en verscheen zelfs op de zesde plek in Rolling Stone’s lijst met twintig beste R&B-albums van het jaar. De uit Canada afkomstige zanger staat bekend om zijn warme stemgeluid en zijn kenmerkende combinatie van R&B, soul en gospel. Deze mix van elementen komt ook naar voren op zijn tweede studioalbum, ‘CASE STUDY 01’. Op deze plaat, die in juni 2019 verscheen, staat onder meer het populaire ‘LOVE AGAIN’. Beluister deze track hieronder:

YouTube player

 

Bronnen: TivoliVredenburg, Twitter, Rolling Stone, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.