Flying Colors voor exclusief concert naar 013 Tilburg

Geschreven door op 12 juli 2019 om 16:28
Flying Colors - Foto: vtpeters - Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Flying Colors brengt een bezoek aan Nederland! De Amerikaanse supergroep reist in december 2019 naar Tilburg voor een exclusieve show in poppodium 013.

Flying Colors in 013

In september 2019 verschijnt ‘Third Degree’, het nieuwe album van Flying Colors. Reden genoeg voor de Amerikaanse supergroep om op tournee te gaan! Op vrijdag 13 december 2019 zijn de rockers te zien in 013 te Tilburg, waar ze het podium van de Grote Zaal betreden voor een exclusief Nederlands concert. De show maakt deel uit van een Europese en Engelse tour, waarbij de band slechts vier podia aandoet. De formatie komt echter niet alleen naar het Brabantse poppodium. De Nederlands-Britse band Dilemma is ook van de partij.

Concertkaarten

De kaartverkoop gaat van start op maandag 15 juli 2019 om 10:00 uur via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Flying Colors

Flying Colors is een Amerikaanse supergroep die bestaat uit Deep Purple’s Steve Morse, Neal Morse van Spock’s Beard, voormalig Dream Theater-drummer Mike Portnoy, bassist Dave LaRue en zanger Casey McPherson. De rockers hebben inmiddels twee studioalbums op hun naam staan en voegen hier binnenkort een derde aan toe. ‘Third Degree’ verschijnt in september 2019 en is de opvolger van het in 2014 verschenen ‘Second Nature’. Op deze plaat is onder meer de track ‘Mask Machine’ te vinden, een van de populairste nummers van de groep.

YouTube player

 

Bronnen: 013, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.