Crowded House-frontman Neil Finn naar Live At Amsterdamse Bos

Geschreven door op 29 februari 2016 om 11:39

De zanger van Crowded House komt naar Nederland. Neil Finn treedt zondag 7 augustus op tijdens een van de openluchtconcerten Live At Amsterdamse Bos.

Neil Finn concert

De Nieuw-Zeelandse zanger van Crowded House, Neil Finn komt voor een concert naar Nederland. Op 7 augustus treedt hij op in een van de concerten van de openluchtconcertreeks Live At Amsterdamse Bos. Eerder werd al aangekondigd dat Maaike Ouboter hier op 12 juni optreedt. Kaarten voor Neil Finn zijn nog niet beschikbaar.

Live At Amsterdamse Bos

Live At is een serie openluchtconcerten die plaatsvinden in het Bostheater in Amsterdam. De concertreeks is bezig sinds 2013. Bandjes, singer-songwriters, indie, pop of electrozangers: allerlei soorten artiesten beklimmen daar het podium.

Crowded House

Crowded House frontman Neil Finn begon zijn carrière met de band Split Enz in de jaren 70. Toen de band uiteenviel in 1984 richtte hij twee jaar later Crowded House op. De band scoorde hits als Don’t Dream It’s Over, Weather With You en Four Seasons In One Day. Neil hief de band op in 1996 want, zo zei hij, hij was bang zichzelf te herhalen. In 1998 bracht Finn zijn eerste soloalbum Try Whistling This uit. In 2007 kwam Crowded House weer bij elkaar en kwam in 2010 uit met een nieuw album.

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.