Little Mix geeft in juni concert in Heineken Music Hall/AFAS Live!

Geschreven door op 21 november 2016 om 10:18
Little Mix - Foto: vagueonthehow - Wikimedia Commons/Flickr

Little Mix komt volgend jaar naar Nederland! In juni 2017 geeft de Britse meidengroep een optreden in de Amsterdamse Heineken Music Hall (dan AFAS Live)!

Little Mix concert

Op zaterdag 3 juni 2017 staan de vier meiden in de Heineken Music Hall in Amsterdam (die vanaf 1 januari AFAS Live zal heten).

Little Mix tickets

Tickets voor het Little Mix concert in AFAS Live gaan om 10:00 uur op vrijdag 25 november in de verkoop en zijn o.a. verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

Primair:

Ticketmaster (vanaf 25-11)

Secundair:

Topticketshop (vooruit te reserveren)

Glory Days Tour 2017

De tour staat vooral in het teken van het onlangs verschenen album Glory Days. Het is alweer het vierde studioalbum van de immes populaire meiden die in 2011 de Britse versie van The X Factor wonnen.

Het viertal behaalden al zoveel succes met hun vorige drie albums dat ze zich ongetwijfeld de beste meidengroep van dit moment mogen noemen! De leadsingle van de nieuwste cd, Shout Out to My Ex, kwam afgelopen oktober al uit en werd al een internationale superhit!

YouTube player

Bron: Mojo/HMH

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.