Little Mix brengt ‘LM5 The Tour’ naar Ziggo Dome

Geschreven door op 1 februari 2019 om 10:16
Little Mix - Foto: Infogibraltar (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Little Mix komt naar Nederland! De Britse popgroep reist aankomend najaar naar Amsterdam voor een show in de Ziggo Dome.

Little Mix naar Ziggo Dome

De grootste meidengroep van het moment komt naar Nederland! Little Mix geeft in september een grote show in de Ziggo Dome. De dames betreden het Amsterdamse podium op woensdag 25 september 2019. De show is onderdeel van de tour ‘LM5 The Tour’.

Concertkaarten

Tickets voor het concert gaan op woensdag 6 februari om 10:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘LM5’

De tour van de popgroep staat geheel in het teken van het in november verschenen album ‘LM5’. Op deze plaat, het vijfde studioalbum van de dames, prijkt onder meer de hit ‘Woman Like Me’, in samenwerking met Nicki Minaj. Eerder scoorde de groep al grote internationale hits met tracks als ‘Shout Out To My Ex’ en ‘Reggaetón Lento (Remix)’.

YouTube player

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.