Madonna kondigt eerste album in vier jaar aan

Geschreven door op 15 april 2019 om 12:25
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Madonna heeft laten weten binnenkort met nieuwe muziek te komen. Wanneer haar nieuwe album uitkomt, is nog niet duidelijk. Wel is de naam van de plaat bekendgemaakt.

Nieuw album Madonna

Goed nieuws voor fans van Madonna! De Queen of Pop heeft op haar sociale media laten weten binnenkort met haar veertiende studioalbum te komen. De plaat zal de naam ‘Madame X’ dragen. Wanneer het nieuwe materiaal te horen is, is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk wanneer de eerste single van de opvolger van Rebel Heart uit 2015 naar buiten komt.

Madame X

Het lijkt erop dat het nieuwe alter ego van de zestigjarige zangeres dezelfde naam draagt als haar toekomstige plaat. Op Instagram noemt de artieste zichzelf al meerdere keren Madame X. Ook in een mysterieus promotiefilmpje voor de nieuwe plaat komt deze term weer naar voren. Hierin beschrijft ze wat deze vrouw is en wat ze doet. In dezelfde video is Madonna ook zingend te horen. Met de tekst “the thing that hurt the most was that I wasn’t lost” geeft de Queen mogelijk een voorproefje op een nummer van de plaat.

Eurovisiesongfestival

Hoewel er nog geen data bekend is, is het vrijwel zeker dat Madonna een nummer van de nieuwe plaat ten gehore brengt tijdens het Eurovisiesongfestival. Naast de nieuwe track, zal de zangeres deze avond ook een oudere hit zingen.

Bekijk hier de promotievideo van de plaat:

YouTube player

 

Bron: Facebook, YouTube, madonna.com, Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Madonna Nieuws · Nieuws