Ed Sheeran komt met eigen ketchup: ‘Edchup’

Geschreven door op 6 juni 2019 om 15:32
Ed Sheeran x Heinz (Cropped) - Bron: Persbericht Heinz

Het is geen grap: Ed Sheeran brengt binnenkort zijn eigen ketchup uit in samenwerking met fabrikant Heinz. De keuze voor de naam is gevallen op, jawel, ‘Edchup’.

Eigen ketchup voor Ed Sheeran

Fans van Ed Sheeran krijgen binnenkort de kans om te genieten van ‘Edchup’. Het is geen 1 april, de singer-songwriter krijgt daadwerkelijk zijn eigen ketchup. Op Instagram deelde de ‘Shape Of You’-zanger op woensdag 5 juni 2019 alvast een foto waarin hij poseert met zijn geliefde rode saus. “Het is echt en je kunt er heel binnenkort zelf een kopen”, schrijft de Britse artiest onder de afbeelding. Ook Heinz plaatste een bericht. Hierin omschrijft het sausmerk de aparte samenwerking als “Perfect”, een verwijzing naar Sheeran’s gelijknamige hit.

Wie het nieuwe product van dichtbij wil bekijken moet nog heel even geduld hebben. Sheeran’s ketchup ligt vanaf vrijdag 7 juni 2019 ook in Nederland in de schappen. De oplage is echter beperkt.

Design

Op de fles is een speciaal ontwerp te zien: de tomaat die gewoonlijk op de verpakkingen van het merk staat is vervangen door een variant die de zanger hoort voor te stellen. Het design heeft een bril en zelfs de bladeren hebben de vorm van zijn kapsel.

Ketchupverslaving

Sheeran heeft duidelijk laten weten liefhebber van ketchup en fan van sausmerk Heinz te zijn. Zo liet de zanger eerder het logo van het bedrijf op zijn arm tatoeëren en bestaat het gerucht dat de assistent van de artiest altijd een fles bij zich draagt voor noodgevallen en op tournee.

 

Bronnen: Persbericht Heinz, Instagram, Mirror

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Fun Content · Nieuws · Roddels · WTF