Singer-songwriter Dayna Kurtz in 2018 terug naar Nederland

Geschreven door op 8 juni 2017 om 11:50

Dayna Kurtz komt in 2018 terug naar Nederland! De Amerikaanse singer-songwriter staat op 24 februari 2018 op het podium van TivoliVredenburg.

Dayna Kurtz in 2018 naar Nederland

Singer-songwriter Dayna Kurtz komt in februari 2018 naar Nederland! De Amerikaanse zangeres betreedt op zaterdag 24 februari 2018 het podium van het Utrechtse TivoliVredenburg.

Tickets voor de show

Kaarten voor de show van de singer-songwriter zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Deze zijn verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg.

‘Rise and Fall’

De uit New Jersey-afkomstige zangeres staat bekend om haar fantastische fusie van stijlen als pop, jazz, folk en blues. In haar carrière werkte Kurtz met absolute grootheden waaronder Elvis Costello, BB King en Rufus Wainwright, terwijl haar sound veelal vergeleken wordt met legendarische artiesten zoals Nina Simone.

In 2015 verscheen Dayna’s laatste studioalbum, getiteld ‘Rise and Fall’. In 2016 tourde de Amerikaanse al eerder door Nederland. Destijds werden er opnames van haar shows gemaakt, die nu verzameld zijn op de live-plaat ‘Here Vol. 1’, die begin 2017 verscheen.

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.