The Ghost Inside drummer maakt voortgang in herstel

Geschreven door op 20 oktober 2016 om 14:52
The Ghost Inside - Foto: Markus Felix - (Bron: Wikimedia Commons)

De Amerikaanse metalcore band The Ghost Inside raakte vorig jaar betrokken in een dodelijke crash met hun tourbus. Drummer Andrew Tkaczyk verloor bij dit ongeluk zijn been, maar maakt voortgang in zijn herstel.

Niet opgeven, maar doorgaan

“De geruchten zijn waar iedereen! Helaas ben ik bij het ongeluk mijn been verloren. Dit is een verwonding naast vele anderen zoals mijn gebroken ribben, heupen en ruggengraat. Ik ben positief gebleven sinds ik wakker ben geworden uit mijn tien-dagen durende coma in november. Het eerste wat ik toen zag is dat ik een been miste. Ik laat dit mij niet stoppen. Het boeit me ook niks wat iedereen ervan zegt. Ik heb een lange weg te gaan, maar ik GA weer drummen, ik kan niet wachten om weer achter mijn kit te zitten. Ik had hier niet mee kunnen omgaan zonder alle liefde en support van mijn broeders in The Ghost Inside, vrienden, fans en familie. Heel erg bedankt.”

Dit liet de drummer weten na het ongeluk. Het geneesproces duurt nog lang, maar de drummer is goed op weg. Op Instagram deelde hij videos waarin hij weer aan het spelen is.

 

Bron: Instagram, Lambgoat

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · The Ghost Inside Nieuws