Drummer van The Ghost Inside verliest been

Geschreven door op 14 januari 2016 om 23:49

Andrew Tkaczyk, drummer van Amerikaanse metalcoreband The Ghost Inside heeft zijn rechterbeen verloren als gevolg van een ongeluk.

The Ghost Inside busongeluk

Het zijn zware tijden voor de mannen van The Ghost Inside. Vorig jaar raakte de band betrokken bij een ernstig verkeersongeluk, waarbij twee doden vielen. De band kondigde onlangs ook aan dat zij niet gaan stoppen als band, ondanks dat meerdere bandleden met zware verwondingen in het ziekenhuis liggen.

 

Nu blijkt echter dat drummer Andrew Tkaczyk zijn rechterbeen verloren heeft, maar ook dit lijkt de band niet te stoppen! Op Instagram deelde de drummer een foto van zijn onderlichaam, waarop te zien is dat een groot deel van zijn rechterbeen mist.
Tkaczyk heeft het volgende te zeggen:

De geruchten zijn waar iedereen! Helaas ben ik bij het ongeluk mijn been verloren. Dit is een verwonding naast vele anderen zoals mijn gebroken ribben, heupen en ruggengraat. Ik ben positief gebleven sinds ik wakker ben geworden uit mijn tien-dagen durende coma in november. Het eerste wat ik toen zag is dat ik een been miste. Ik laat dit mij niet stoppen. Het boeit me ook niks wat iedereen ervan zegt. Ik heb een lange weg te gaan, maar ik GA weer drummen, ik kan niet wachten om weer achter mijn kit te zitten. Ik had hier niet mee kunnen omgaan zonder alle liefde en support van mijn broeders in The Ghost Inside, vrienden, fans en familie. Heel erg bedankt.

 

 

Bron: Loudwire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · The Ghost Inside Nieuws