Paris Hilton aangeklaagd wegens haarextensions

Geschreven door op 12 augustus 2010 om 21:12
Paris Hilton - Foto Eva Rinaldi - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Paris Hilton is voor de rechter gesleept. Paris zou haar contract met het bedrijf hebben geschonden door haarextensies van een concurrent te dragen.

De firma wil een vergoeding van 35 miljoen dollar, het tienvoudige van wat ze betaald kreeg om de hairextensions te dragen. Volgens Hairtech International Inc. heeft de 29-jarige Hilton het bedrijf ook schade berokkend door niet op te komen dagen bij een zogenoemde launch party van het product in 2007.

Hilton zat op dat moment in de gevangenis een straf van 23 dagen uit nadat ze twee keer was betrapt op rijden met een ingetrokken rijbewijs. Het bedrijf liep naar eigen zeggen alleen op het feest al 6,6 miljoen dollar mis. Het is niet de eerste keer dat Hilton wordt aangeklaagd omdat ze zich niet aan promotie-afspraken zou hebben gehouden. In 2008 sleepten de producenten van de film ‘Pledge This!’ de actrice voor de rechter.

De producenten zeiden dat Hilton niet genoeg haar best had gedaan om de film te promoten en eisten 8,3 miljoen dollar. Zo veel zou het hebben gekost om de film te maken. De rechter wees het verzoek af maar moet nog beslissen welk gedeelte Hilton van haar loon van een miljoen dollar moet inleveren. De film draaide in zo’n twintig bioscopen.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Paris Hilton Nieuws