UFO met ‘Last Orders Tour’ naar poppodium 013 Tilburg

Geschreven door op 20 januari 2020 om 16:02
UFO Phil Mogg (cropped) - Fotograaf: hharryus | Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

UFO komt naar Nederland! De Britse rocklegendes betreden als onderdeel van hun afscheidstour in het najaar van 2020 het podium van 013.

UFO naar 013

UFO komt naar Nederland! Op donderdag 29 oktober 2020 brengt de hardrockformatie een bezoek aan poppodium 013 te Tilburg. Aanleiding van de show is de tour waarmee de legendarische hardrockband afscheid neemt van frontman Phil Mogg.

Of de bandleden hun afscheidsronde af zouden maken was een tijdlang onduidelijk. Na het plotselinge overlijden van gitarist en toetsenist Paul Raymond in april 2019, werd de tournee  stilgelegd. Na lang twijfelen is echter besloten om de fans niet te laten zitten en de tour af te maken.

Concertkaarten

Tickets zijn per direct verkrijgbaar via de website van poppodium 013. Uitverkocht? Kijk hier!

Britse rocklegendes

De Britse band brak door in 1973 nadat Scorpions-gitarist Michael Schenker zich bij de band voegde. Hoewel de bezetting in de afgelopen 47 jaar flink is veranderd, zijn frontman Phil Mogg en drummer Andy Parker een constante factor geweest. Met het aangekondigde afscheid van Phil komt er na de ‘Last Orders Tour’ een daadwerkelijk einde aan de tijd van de Britse rocklegendes.

 

Bron: Poppodium 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.