Imagine Dragons concert Ziggo Dome in no time compleet uitverkocht!

Geschreven door op 22 september 2017 om 10:50
Imagine Dragons - Foto Cancha General (Flickr, CC BY 2.0)

Het concert van Imagine Dragons was vanmorgen in no time volledig uitverkocht! De band staat op 19 februari 2018 in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Imagine Dragons uitverkocht!

Imagine Dragons is uitverkocht! De Amerikaanse rockband kondigde eerder deze week aan terug te komen naar Nederland met de ‘Evolve World Tour’. Op 19 februari staat de band in de Amsterdamse Ziggo Dome. Kaarten voor dit concert zijn inmiddels niet meer beschikbaar.

Tickets voor de show gingen op vrijdag 22 september om 10:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Binnen zo’n 40 minuten waren alle concertkaarten uitverkocht!

Veel fans zijn enorm teleurgesteld en uitten hun frustratie op sociale media.

Ik heb geen tickets, wat nu?

Heb je de voorverkoop gemist of is het niet gelukt om kaarten te reserveren? Misschien heb je wat aan deze tips:

  • Blijf vooral de site van de Ziggo Dome en Ticketmaster in de gaten houden door de bestelpagina te verversen. Wie weet vallen er nog tickets terug door mislukte transacties, of worden er extra kaarten vrijgegeven.
  • Doe mee aan elke Imagine Dragons prijsvraag waarbij je tickets kunt winnen.
  • Check sites als Marktplaats, Ticketswap of een vertrouwde secundaire aanbieder. Je betaalt meestal wel wat meer maar je kunt in ieder geval naar het concert.
  • Plaats een oproepje op sociale media. Misschien is er iemand in je netwerk die nog kaarten heeft.

Komt er een extra concert?

Het zou best kunnen dat er een extra Imagine Dragons wordt aangekondigd. Als we naar het tourschema kijken, zien we dat de band op 17 februari optreedt in Luxemburg. Dan is er één vrije dag, waarna de band op 19 februari in Amsterdam komt optreden. Drie dagen later staan de mannen pas weer in Parijs.

Hoe de bandleden de tussentijd gaan invullen is nog maar de vraag. Een extra concert, interviews of misschien kom je de band tegen die tijd wel tegen in een Amsterdamse coffeeshop.

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.