Airbourne onthult nooit eerder uitgebrachte track ‘Money’

Geschreven door op 31 augustus 2017 om 13:26
Airbourne - Foto Alfred Nitsch (Wikimedia)

Airbourne heeft een nieuw nummer uitgebracht! Het Amerikaanse medium ‘Loudwire’ kreeg op 30 augustus de eer om de bands nooit eerder uitgebrachte track ‘Money’ te onthullen.

Airbourne releast track ‘Money’

Goed nieuws voor fans van Airbourne! De Australische rockers hebben een nooit eerder uitgebracht nummer onthuld! De band gaf het Amerikaanse rock- en metalmedium Loudwire de eer om de track, genaamd ‘Money’, voor het eerst te delen. ‘Money’ is opgenomen tijdens de bands studiosessies voor haar derde plaat ‘No Guts, No Glory’.

De track is onderdeel van de bands opkomende release ‘Diamond Cuts’, een speciale collectors-box set bestaande uit de bands eerste drie albums ‘Runnin’ Wild’‘No Guts, No Glory’ en ‘Black Dog Barking’. De speciale release komt ook met de nieuwe plaat ‘Diamond Cuts – The B-sides’ en een bonus DVD die de nieuwe band-documentaire ‘It’s All For Rock n’ Roll’ bevat.

Ben jij benieuwd naar het nooit eerder uitgebrachte nummer van de rockers? Beluister hem snel!

Airbourne in Nederland

Wil jij de Australische rockers graag in levende lijve bewonderen? Dat kan! Airbourne komt in oktober naar Nederland voor een show in de Melkweg. De band betreedt op vrijdag 13 oktober het podium van de Amsterdamse concertzaal. Heb jij nog geen tickets voor de show? Haal ze dan snel in huis!

Bron: Loudwire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.