Airbourne in oktober naar de Melkweg in Amsterdam!

Geschreven door op 18 april 2017 om 11:23
Airbourne - Foto Alfred Nitsch (Wikimedia)

Airbourne komt terug naar Nederland! Op 13 oktober staan de Australische hardrockers voor een show in de Max-zaal van de Amsterdamse Melkweg.

Airbourne naar de Melkweg

De Australische hardrockband komt op vrijdag 13 oktober naar de Melkweg! De rockers, die aankomende zomer nog op onder meer Bospop te vinden zijn, komen in oktober terug voor een eigen headlineshow in het Amsterdamse poppodium.

Tickets voor de show

Kaarten voor de show van de hardrockers zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Deze zijn verkrijgbaar via het volgende verkooppunt:

Concertkaarten

‘Breakin’ Outta Hell’

De Australische band van de broers Joel en Ryan O’Keeffe bracht in 2016 haar laatste studioalbum uit, met de titel ‘Breakin’ Outta Hell’. Op de plaat is de herkenbare pure rock-‘n-roll sound van de band te horen, die veelvuldig wordt vergeleken met bands als AC/DC.

Op het album staat onder meer een eerbetoon aan de overleden rock-legende Lemmy Kilmister. In februari bracht Airbourne de bij het nummer horende videoclip uit.

Bron: Smashpress

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.