Five Finger Death Punch met special guest Megadeth naar AFAS Live

Geschreven door op 9 september 2019 om 12:01
Five Finger Death Punch - Markus Felix | PushingPixels (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Five Finger Death Punch komt naar AFAS Live en neemt een bijzondere gast mee! De iconische thrashmetalband Megadeth reist mee als ‘special guest’.

Five Finger Death Punch met Megadeth naar AFAS Live

Five Finger Death Punch komt terug naar Nederland! De Amerikaanse metalband, die in 2017 volop in het nieuws kwam na een hectische show in 013 Tilburg, komt begin 2020 naar Amsterdam voor een show in AFAS Live. De band doet dit echter niet alleen: de legendarische thrashmetalband Megadeth reist mee als special guest! Rockband Bad Wolves verzorgt het voorprogramma bij de show, die op zondag 26 januari plaatsvindt.

Concertkaarten

Tickets voor het concert gaan op vrijdag 13 september in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Dave Mustaine

Het feit dat Megadeth in 2020 terugkeert op het podium is goed nieuws voor fans van de iconische metalband, maar ook voor frontman Dave Mustaine! De 57-jarige zanger en gitarist liet in juni weten dat hij tegen keelkanker strijdt.

De frontman zei destijds in een statement dat de behandeling tegen de ziekte al gestart was en dat doktoren de succeskans op 90% schatten. Ook Mustaine zelf zei hoopvol te zijn. De band zag zich echter genoodzaakt om het grootste gedeelte van zijn shows in 2019 af te zeggen. Desondanks lijkt Mustaine zich inmiddels dus goed genoeg te voelen om deel te nemen aan de tour van 5FDP!

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.