Five Finger Death Punch komt met statement na dramatische show in 013

Geschreven door op 14 juni 2017 om 11:53
Five Finger Death Punch - Foto Adam Bielawski (Wikimedia)

Five Finger Death Punch heeft een statement op haar Facebookpagina gepubliceerd naar aanleiding van de dramatisch verlopen show in 013 Tilburg.

Five Finger Death Punch geeft dramatische show in 013

Op maandag 12 juni stond metalband Five Finger Death Punch in poppodium 013 in Tilburg. De Amerikaanse band zal weinig fans voor zich gewonnen hebben tijdens de show: het optreden verliep namelijk dramatisch.

Allereerst kwam frontman Ivan Moody pas tien minuten nadat de band al begonnen was met spelen het podium op, waardoor hij de eerste twee nummers mistte. Geen best begin dus, en in het verloop van de show werd het er niet veel beter op. De bandleden leken onderling ruzie te maken op het podium en tussen de nummers door werden lange pauzes genomen waarbij de bandleden het podium verlieten.

Na een kleine zestig minuten had de band er genoeg van, nadat gitarist Jason Hook zijn gitaar weg had gegooid en frontman Ivan Moody zei te stoppen met de band. Na afloop waren veel van de aanwezige fans woedend.

Inmiddels is de band met een statement gekomen naar aanleiding van de dramatisch verlopen show.

“Rock ’n roll”

Op haar eigen Facebookpagina komt de band een dag na de show met een verklaring:

Wie 5FDP al vanaf het begin gevolgd heeft, weet dat er altijd een element van gevaar en onvoorspelbaarheid in onze muziek en shows heeft gezeten. Dat is rock ’n roll. Wanneer je meer dan 150 shows per jaar speelt, is het onvermijdelijk dat je af en toe uit de bocht vliegt, maar de trein blijft altijd rijden.

Gisteravond in Tilburg was zo’n moment, maar zoals men zegt: je bent geen racecoureur als je niet af en toe je auto in de prak rijdt.


Bron: Facebook Five Finger Death Punch

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Five Finger Death Punch Nieuws · Nieuws