Fink brengt ‘All Give Tour 2019’ naar AFAS Live Amsterdam

Geschreven door op 18 maart 2019 om 10:43
Fink - Bron: Screenshot Youtube

In november 2019 komt Fink naar Nederland! De Engelse zanger treedt tijdens zijn ‘All Give Tour 2019’ op in de Amsterdamse AFAS Live.

Fink naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Fink! Op donderdag 21 november 2019 komt de singer-songwriter naar Nederland. Deze avond treedt de muzikant op in AFAS Live te Amsterdam. Het concert maakt deel uit van zijn ‘All Give Tour 2019′, die hem langs verschillende plekken in Europa brengt. Met de aankondiging van de shows, laat Fink op zijn sociale media ook weten bezig te zijn met nieuwe muziek: “There is some new music coming too which we can’t wait to get onstage and play for you all…

Kaartverkoop

Tickets zijn vanaf donderdag 21 maart 2019 om 10:00 uur te verkrijgen via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Fink

Fin Groenall, de echte naam van de artiest, begon zijn carrière als dj, maar zette zijn muzikale carrière voort als singer-songwriter. De Engelsman bracht in 2006 met Guy Whittaker en Tim Thornton het album ‘Biscuits for Breakfast‘ uit. Met de plaat ‘Hard Believer‘ wist hij door te breken in de muziekwereld. Hierop is ook het succesvolle nummer ‘Looking Too Closely’ te vinden.

Beluister hier de hit:

YouTube player

 

Bron: AFAS Live, Mojo, finkworld.co.uk, Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.