10 hits uit 1998: Nummers die dit jaar bier mogen drinken

Geschreven door op 25 mei 2016 om 15:17
Rhythm & Blues, evenementen, SiR, Georgia, Venice, Issam Harris, neurosis, popconcert, Concert, publiek, show, optreden - Bron Pexels (Creative Commons Zero (CC0) license)

Voor de ‘kinderen’ die opgroeiden in de 90’s lijkt het allemaal nog zo kort geleden. Als zij het over 10 jaar geleden hebben, bedoelen ze stiekem 1996. Maar vergis je niet: de kinderen die in 1998 geboren zijn, mogen nu officieel bier drinken. Gefeliciteerd! Maar jullie laten de rest zo ontzettend oud voelen. De hits uit 1998 zullen de 90’s kinderen echter altijd bijblijven. De opkomst van de boybands. Kleine artiesten die later zo ontzettend groot werden. En de one hit wonders. 1998 was een topjaar!

Hits uit 1998: Boybands

Stond daar nou boybands? Jazeker! Eind jaren ’90 was de hele wereld ondersteboven van de boybands! Meisjeskamers waren volgeplakt met posters van Backstreet Boys, Five, Westlife en Boyzone. Zij plaveiden de weg voor alle andere boybands! Met hun danspasjes.

Hits uit 1998: De grote namen van de toekomst

We kenden de namen natuurlijk al wel, maar dat ze later zulke wereldberoemde artiesten zouden worden, hadden we nooit verwacht. Robbie Williams kwam net uit Take That, Will Smith was voorheen vooral The Fresh Prince, en Faithless was een kleine dancegroep. En Britney Spears. Jeetje. Iedereen was verliefd. Toen.

Hits uit 1998: De films

Twee van de meest bepalende films ooit komen van eind 1997/ begin 1998. Celine Dion en Aerosmith hadden de eer om de soundtracks te maken voor respectievelijk Titanic en Armageddon. Remember?

 

Hits uit 1998: De eendagsvliegen

De namen herken je misschien niet eens, maar de hits zijn veel herkenbaarder. Herkennen jullie deze nog, nog, nog, nog…?

 

Ben je weer helemaal in de 90’s sferen? Luister naar onze afspeellijst voor meer hits uit 1998!

 

Neem ook een kijkje tussen onze andere lijstjes. Er zijn heel veel interessante lijstjes te vinden!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Eet met muziek, slaapt met muziek, werkt met muziek, ademt muziek. Maakt dagelijks een diepe buiging voor Muse en Pink Floyd. Leeft voor retro.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Fun Content · Lijstjes · Videos