Harry Styles geeft eerste solo-interview voor tijdschrift Another Man

Geschreven door op 27 september 2016 om 12:20
Harry Styles (One Direction) - Foto: Eva Rinaldi | Flickr

Harry Styles kondigde maandag zelf via Instagram aan dat hij een interview gegeven heeft, dit deed hij door drie foto’s van tijdschriftcovers te plaatsen waarop de One Direction-ster te zien is.

Harry Styles - Foto: Eva Rinaldi | Flickr

Harry Styles – Foto: Eva Rinaldi | Flickr

Interview

Het interview is afgenomen door Paul McCartney en Chelsea Handler en verschijnt aanstaande vrijdag 29 september in het Britse tijdschrift Another Man. De zanger is al een tijdje bezig met zijn solocarrière. Zo werd door Billboard eerder al gemeld dat hij voor drie solo-albums getekend heeft bij Columbia Records. Verwacht wordt dan ook dat het interview over zijn plannen als solo-artiest gaat.

One Direction

Harry Styles deed in 2010 mee aan het tv-programma X Factor. Hij werd geplaatst in een boyband waar hij de naam One Direction voor verzon. De band won het programma niet, maar werd uiteindelijk derde. De rest is eigenlijk al geschiedenis, na hun deelname aan het programma ging het snel. Met het debuutalbum Up All Night scoorden ze al meteen hoog in meerde album charts. Ook verkocht de band meerdere stadions uit, won meerdere Awards en scoorden meerdere nummer 1 hits.

Comeback?

In 2015 stopte Zayn Malik met de band, daarna gaf de band aan een tijdelijke pauze te nemen. De heren beloofden wel dat het niet het einde voor One Direction is. Vorige week stonden alle social media op zijn kop omdat er op de website van de boyband een button geplaatst was met de tekst ‘Future Events’. Betekent dit een nieuw begin voor One Direction?

Acteerdebuut

Dit jaar bracht Styles nog een bezoekje aan Nederland voor opnames van de thriller Dunkirk. Dit is het acteerdebuut van de jonge wereldster, hij vertolkt in de film de rol van Tommy. De bedoeling is dat de film volgend jaar zomer op het witte doek te zien is.

Bron: Instagram, Telegraaf

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Harry Styles Nieuws · Nieuws