One Direction fans gek over comeback!

Geschreven door op 20 september 2016 om 14:08
One Direction - foto: Fiona McKinlay - (Wikimedia Commons)

Heel Twitter staat op zijn kop! One Direction komt terug! Is het waar dat de boys weer bij elkaar komen?

Nieuwe site button

Ineens is hij daar! Een nieuwe button op de site. De button ‘future events’ betekent volgens de fans dat de jongens weer concerten gaan geven.

Een pauze of het einde

In 2015 liet Zayn Malik weten dat hij ging stoppen met de band. De andere jongens lieten in augustus 2015 weten dat ze een pauze zouden nemen. Ze beloofden echter dat het niet het einde van One Direction zou zijn. Afgelopen juni tekende Harry Styles een solo contract bij Columbia Records. Veel fans begonnen hierdoor toch te twijfelen of dit niet het einde van de band zou betekenen.

One Direction

De band brak door nadat de bandleden individueel mee hadden gedaan met de Britse X Factor. Ze werden niet toegelaten tot de groep jongens, maar mochten wel verder in de wedstrijd als ze als groep meededen. De groep eindigde als derde. Na de X Factor lekte hun single Forever Young uit. Dit nummer zou uitgebracht zijn als ze gewonnen hadden. Op 21 november 2011 kwam hun eerste album Up All Night uit. De band heeft inmiddels vijf albums op zijn naam staan. Op 26 januari 2016 kwam History uit samen met een bijpassende video. Ook Zayn Malik komt voor in de video.

 

Bron: Telegraaf

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.