Filmsoundtrackcomponist Hans Zimmer in juni naar de Ziggo Dome!

Geschreven door op 18 november 2016 om 10:38
Hans Zimmer - Fotocredits: JannikSet1 (Wikimedia Commons)

Hans Zimmer brengt volgend jaar een bezoek aan ons land! In juni staat de fameuze soundtrackcomponist in de Ziggo Dome in Amsterdam!

Hans Zimmer concert

Op woensdag 21 juni komt de beroemde Duitse componist naar de Amsterdamse Ziggo Dome.

Hans Zimmer tickets

De kaartverkoop voor de voorstelling van Hans Zimmer in de Ziggo Dome begint op vrijdag 25 november om 10:00 uur. Kaarten zijn o.a. verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

Primair:

Ticketmaster

Secundair:

Topticketshop

Klassiekers en blockbusters

De 59-jarige Duitser is waarschijnlijk de beroemdste filmcomponist die er is. Hij was betrokken bij het maken van de soundtracks van grote klassiekers als The Last Samurai, Rain ManThe Lion King en Pirates of the Caribbean en bij recentere megablockbusters als Interstellar en Inception. Zimmer ontving vele awards voor zijn beroemde filmmuziek.

Bij zijn liveshows neemt de Duitse filmgrootheid een groot orkest en koor met zich mee. Samen brengen ze uiterst indrukwekkende versies van zijn grootste soundtrackklassiekers ten gehore. Een absolute must-see zowel voor muziekliefhebbers als voor filmfanaten!

Bron: ziggodome.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.