Jake Hurwitz en Amir Blumenfeld naar de Meervaart Amsterdam

Geschreven door op 11 april 2018 om 11:04
Theater de Meervaart - Foto Meervaart (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Jake Hurwitz en Amir Blumenfeld komen naar Nederland! Op 4 juni staat het Amerikaanse, komische duo in de Meervaart van Amsterdam om iedereen aan het lachen te maken!

Hurwitz en Blumenfeld in Amsterdam

Goed nieuws voor de fans van Jake Hurwitz en Amir Blumenfeld! Het komische duo komt voor een optreden naar Nederland.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement start aankomende vrijdag 13 april om 12.00. Tickets zijn Ticketmaster via de website van Ticketmaster.

Jake en Amir

Jake Hurwitz en Amir Blumenfeld is een komische duo uit Amerika. Toen zij in 2007 hun eigen Jake en Amir Web Series begonnen, steeg de populariteit vrijwel direct. In 2013 starten de twee de uiterst succesvolle podcast ‘If I Were You’. Luisteraars kunnen via e-mail vragen stellen over allerhande onderwerpen. Jake en Amir beantwoorden deze vervolgens op een komische manier. Na een contract bij Vimeo is het duo op weg om ook in het buitenland een naam te vestigen. Om hun naam en faam te laten groeien bezoeken zij dus ook Nederland. Wil jij schateren van het lachen? Kom dan naar de Meervaart in Amsterdam op 4 juni!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.