Jandino neemt Judeska mee op zijn nieuwe tour

Geschreven door op 10 mei 2016 om 16:11
Jandino Asporaat - Fotocredits: Roel1943 | Wikimedia Commons

Jandino komt voor het nieuwe theaterseizoen weer verkleed als Judeska op het podium! In september is hij terug met ‘Van je familie moet je het hebben’.

Jandino met nieuwe voorstellingen

Jandino

Jandino, Foto: Roel1943 | commons.wikimedia.org

Jandino gaat vanaf september touren door Nederland met zijn splinternieuwe voorstelling! Van 15 september tot en met 15 oktober vinden de try-outs plaats. Daarna beginnen de shows officieel!

 Jandino voorstelling

‘Van je familie moet je het hebben’ is Jandino’s nieuwste voorstelling waarvoor je alvast tickets kunt halen. Het is nu nog mogelijk om hem te zien in een van zijn ‘Hoe Dan Ook’ shows, die voor een tweede seizoen doorging. De laatste opvoering van ‘Hoe Dan Ook’ is op 28 mei in Agora Theater te Lelystad.

Over deze bijna afgelopen tournee wordt zeer positief gesproken. Met zijn rappe tempo en hilarische uitingen laat hij je constant lachen. De pauze is dan ook echt nodig om even op adem te komen.

‘Van je familie moet je het hebben’

In de nieuwe voorstelling speelt hij Judeska, een van zijn meest komische personages die ook te zien is in ‘De Dino Show’. Het tv-programma was zo populair dat er zelfs een film is gemaakt met hem in de hoofdrol en ook als Judeska.

Wat de website weggeeft over de voorstelling:

Één van Jandino’s meest besproken en hilarische personages is terug in het theater om iedereen tegen de vlakte te klappen van het lachen.

Judeska is in dit stuk onbeschoft grappig, neemt geen blad voor de mond en heeft maar één doel, het beschermen van haar familie, goedschiks of kwaadschiks.

Jandino tickets

Tickets voor zowel de ‘Hoe Dan Ook’ als de ‘Van je familie moet je het hebben’ voorstellingen zijn verkrijgbaar op de websites van de betreffende theaters.

Zijn momentele opvoering is niet voor niets doorgegaan voor een tweede seizoen. Mocht je dus tickets willen hebben voor zijn populaire shows, is het slim om ze snel te bemachtigen!

De try-outs beginnen op 15 september in Isala Theater Capelle a/d IJssel en eindigen op 15 oktober in Theater De Nieuwe Kolk in Assen. De eerste officiele opvoering is op 16 oktober in Oude Luxor Theater Rotterdam en de afsluiter vindt plaats op 17 december in de Meervaart, Amsterdam.

Voor alle speeldata kan je kijken op de website van Asporaat: www.jandino.nl.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.