The Twilight Saga, Breaking Dawn Part 2: de liefdesscène

Geschreven door op 6 november 2012 om 11:26

Terwijl Robert Pattinson bij het tweede deel van Twilight helemaal geen moeite had met de liefdesscène, vond Kristen Stewart het juist ongemakkelijker.

Kristen Stewart voelde zich niet op haar gemak toen ze de heftige liefdesscène moest opnemen voor The Twilight Saga. Tijdens scène moest Kristen voor bepaalde shots direct in de lens van de camera kijken en dat vond ze maar niets. De 22-jarige actrice vertelt hier over: “Het ergste was dat ze instrueerden: we willen het echt beleven. Dus voor jouw close-up kijk je niet naar Robert maar direct in de camera. Maar als je in de lens kijkt, zie je jezelf. Verschrikkelijk!”.

Robert Pattinson, de tegenspeler van Kristen, speelt had minder moeite met de liefdesscène. Hij vond de scène in het eerste deel van de reeks lastiger. Robert vertelt dat de make-up die hij op had om de bleke vampier Edward te zijn, niet goed mengde met Kristen die de nep-gebruinde Bella speelde tijdens hun huwelijksreis Brazilië in Breaking Dawn: Part 1. Hij vertelt: “Ik herinner me dat we de scène schoten in de laatste week en we hoorden in Brazilië te zijn, dus had Kristen allemaal fake tan op. Ik zat helemaal onder de bruine strepen van haar en zij had allemaal witte vlekken in haar gezicht!” Hij geeft toe dat de scène voor Breaking Dawn Part 2 veel gemakkelijker was om te filmen omdat zowel hij als Kristen dezelfde witte make-up droegen.

Robert, die een relatie heeft met Kristen Stewart, heeft haar inmiddels vergeven. Kristen ging eerder tijdens hun relatie vreemd met regisseur Rupert Sanders. Sanders is 19 jaar ouder dan Kristen en getrouwd met model Liberty Ross en vader van twee kinderen. Nadat het stel even uit elkaar is geweest, verschijnen Robert en Kristen nu weer in het openbaar met elkaar.

Breaking Dawn Part 2 verschijnt 14 november 2012 in de Nederlandse bioscopen. De film is de lang verwachte climax van The Twilight Saga. Na de succesvolle verfilmingen van Twilight, New Moon en Eclipse, is Breaking Dawn het laatste deel over de liefde tussen de gewone tiener Bella en de vampier Edward.

Zie als eerste op ArtiestenNieuws het meest recente interview met Kristen en Robert:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Videos