Is de rebelse Josje K3 fataal geworden?

Geschreven door op 18 maart 2015 om 11:51
Josje Huisman (K3) - Foto: Mark Goes - Bron: Wikimedia Commons

De vlaamse meiden van K3 gaan, volgens Het Laatste Nieuws, vandaag waarschijnlijk aankondigen dat ze ermee stoppen. De verklaring? Josje zou het beu zijn.

In het ­najaar zou K3 dan een doorstart maken met een volledig nieuwe bezetting. Een nieuwe K2 zoekt K3 is namelijk geen optie omdat hun indrukwekkende repertoire moet doorgaan.

PERSCONFERENTIE

Vanmiddag om 15.00 uur ’s middags vindt de persconferentie plaats in het Belgische Schelle. Josje Huisman zou geen zin meer hebben om verder te gaan met populaire meidengroep, aldus de Vlaamse krant. Daarom gaan de meiden vandaag tijdens de persconferentie waarschijnlijk verkondigen dat ze er alle drie mee stoppen. Momenteel wordt er in Vlaanderen druk gediscussieerd over de rol van Josje binnen K3. Vanuit geruchten maken we op dat de rebelse Josje niet verder kijkt dan het geld en de roem. Bovendien vinden vele fans haar niet bij haar collega’s passen. Zo plaatste ze foto’s op Instagram waardoor ze de wereld liet schrikken, een neusring! Onder de foto’s verschenen veel negatieve reacties. Hieronder is daar een voorbeeld van te zien.

OPRICHTING VAN K3

Toen de drie meiden bij elkaar werden gevoegd door Niels William, was het de bedoeling om een soort Vlaamse Spice Girls te vormen. Helaas met weinig succes. Bekijk hieronder hun eerst single ‘Wat ik wil’ die bedoeld was als Vlaamse Spice Girls:

K3 HEEFT MEER DOORSTAAN

Het einde van K3 is wel vaker voorspeld. In 1999 deed de Vlaamse popgroep mee aan ‘Eurosong’. Na het optreden bekritiseerde Marcel Vanthilt de drie engelenstemmen van top tot teen. Ze krabbelde weer op. Het bekritiseerde nummer werd toch op single uitgebracht en werd de eerste grote hit. In 2002 verkocht Niels K3 aan Studio 100. Hieronder kun je het optreden uit 1999 bekijken:

Toen Kathleen na 10 jaar de groep verliet hingen er ook even spanningen rond de meidengroep. We waren allen gewend aan een groep van drie dames met ieder een andere haarkleur. De groep zou niet kunnen blijven bestaan zonder de dame met het blonde haar. Met pijn in het hart namen ze afscheid van Kathleen. Er gingen toen ook veel speculaties de ronde dat de volledige groep K3 opgeheven zou worden. Met een persconferentie werden deze geruchten uit de lucht gehaald. Bekijk hieronder de persconferentie uit 2008:

Maar toch herpakte de groep zich weer opnieuw. K2 zocht in die tijd een derde zangeres die Kathleen kon vervangen. Met het programma ‘K2 zoekt K3’ werd Josje Huisman gevonden. Ze brachten weer een nieuwe hit, een nieuwe show en creëerde nieuwe magie. Hieronder is te zien hoe Josje als winnares van het programma werd uitgeroepen:

K3 ZAL BLIJVEN BESTAAN

Ook nu zal de naam K3 nog steeds blijven bestaan, maar dan zonder het drietal Karen Damen (40), Kristel Verbeke (39) en Josje Huisman (29). Bronnen melden dat nieuwe zangeressen de groep nieuw leven in gaan blazen. Wellicht worden de nieuwe leden voor de groep gecast via een televisieshow op VTM. Entertainmentbedrijf Studio 100 heeft de plannen nog niet bevestigd. De huidige leden zullen in die show geen hoofdrol gaan spelen, maar wel als rode draad fungeren. Voor nu kunnen we niks anders doen dan afwachten op de persconferentie. Voor zover we weten bestaat er geen K3 meer.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · K3 Nieuws · Nieuws