Ruth Jacott met theatershow naar Beatrix Theater in Utrecht

Geschreven door op 9 februari 2017 om 12:27
Ruth Jacott - Bron: Screenshot YouTube

Ruth Jacott komt met haar theatershow Ruth naar het Beatrix Theater. Op 1 mei zal de zangeres het podium in Utrecht betreden.

Theatershow Ruth Jacott

De in Suriname geboren artiest toert momenteel met haar theatershow door heel Nederland. Sinds begin februari trekt Jacott langs de podia van verschillende theaters door het hele land. Nu zal de 56-jarige diva ook Utrecht aandoen met haar theatershow!

Kaarten voor ‘Ruth’

Tickets voor de muzikale theatershow zijn te koop via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Kaarten Ruth Jacott

Secundair:

Kaarten Ruth Jacott

Persoonlijk tintje

De show zal volgens de zangeres een persoonlijke tint bevatten. Ruth zal “een kijkje geven in zowel het professionele- als het privéleven” van de muzikant, aldus Jacott zelf. Dit doet ze aan de hand van ontroerende en opzwepende liedjes, swingende moves en openhartige verhalen. Bezoekers kunnen een glamoureuze en bruisende show verwachten! Recent moest de zangeres nog enkele voorstellingen afzeggen wegens ziekte. Inmiddels is de première van de show achter de rug.

Ik Adem Je In

In 2014 bracht de vocaliste haar laatste album Ik Adem Je In uit. De plaat werd positief ontvangen door haar fans. Het album staat bol van vrolijke en kwalitatief hoogstaande Nederlandse popliedjes.

 

Bron: ruthjacott.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.