Rapper Mystikal aangeklaagd voor verkrachting en ontvoering

Geschreven door op 20 september 2017 om 16:18

Rapper Mystikal is gearresteerd op verdenking van verkrachting en ontvoering. Dat meldt nieuwswebsite NME.

Rapper Mystikal aangeklaagd

De politie gaf vorige maand al een arrestatiebevel af voor de vermeende verkrachting die plaatsvond in 2016. Michael Tyler, zoals de MC uit de Verenigde Staten eigenlijk heet, heeft zichzelf inmiddels bij de politie gemeld. De aanklacht komt voort uit een incident in een Casino waar de rapper een optreden gaf tijdens het ‘Legends of Southern Hip-Hop’ concert.

Berucht

Mystikal is bepaald geen lieverdje. In 2003 werd de rapper veroordeeld tot zes jaar gevangenis nadat hij zich schuldig had gemaakt aan aanranding en afpersing. Tyler zat de volle zes jaar uit en kwam vrij in 2010.

Michael Tyler

Rapper Mystikal debuteerde in 1995 met zijn debuut solo album ‘Mind Of Mystikal’. De Amerikaanse rapper staat vooral bekend om zijn bijdrage aan Ludacris’ ‘hit’ Move Bitch’ . Zijn laatste album ‘Tarantula’ kwam uit in 2001.

Sinds zijn vrijlating uit de gevangenis heeft Tyler onder andere samengewerkt met Lil Wayne, Tech N9ne en Trinidad James.

YouTube player

 

 

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Mystikal Nieuws · Nieuws · Roddels