Reggaester Shaggy aankomende zomer naar Melkweg!

Geschreven door op 1 mei 2017 om 13:44
Shaggy - Foto AdamJ (Wikimedia)

‘Mr. Boombastic’ komt naar Nederland! Op zondag 18 juni betreedt de Amerikaans-Jamaicaanse reggaester Shaggy het podium van de Melkweg in Amsterdam.

Shaggy naar Melkweg

Reggae muzikant Shaggy komt aankomende zomer naar Nederland! De in Jamaica geboren Amerikaan betreedt op zondag 18 juni het podium van de Max-zaal in de Amsterdamse Melkweg. Door zijn unieke stemgeluid en vele hits in de jaren ’90 en begin 2000, is de Jamaicaan bekend over de hele wereld!

Tickets voor de show

Kaarten voor de show gaan op 3 mei in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘It Wasn’t Me’

Orville Richard Burrell, zoals de muzikant daadwerkelijk heet, scoorde in 1993 zijn eerste hit met het nummer ‘Oh Carolina’. Sindsdien groeide de muzikant uit tot niet enkel een van de grootste namen binnen de internationale reggaescene, maar ook de gehele popmuziekwereld.

Shaggy scoorde in zijn lange carrière vele hits met nummers als ‘Boombastic’‘It Wasn’t Me’ en ‘Angels’. Laatstgenoemde twee nummers stonden maar liefst zeven weken lang op nummer één in de Top 40! In 2007 verscheen de laatste plaat van de reggaester, getiteld ‘Intoxication.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.