Encore 5 Year Anniversary kondigt grote namen aan!

Geschreven door op 29 september 2017 om 14:41
Encore 5 Year Anniversary - Bron: BAAS persbericht

Yes! Een groot deel van de line-up van het jubileumfeest van Encore is eindelijk bekend! Niemand minder dan Cardi B, Sevn Alias, Ronnie Flex en Mist komen het feest vieren.

Encore 5 Year Anniversary line-up bekend!

Al eerder beloofde het hiphop-platform een te gekke line-up. Deze belofte is nu dubbel en dwars waargemaakt! Rapper Cardi B stond onlangs volop in het nieuws met haar recordbrekende prestatie. Zij staat met haar hitsingle ‘Bodak Yellow’ namelijk, als tweede vrouwelijke rapper ooit, solo op nummer 1 in de Amerikaanse Billboard charts. Enkel Lauryn Hill ging haar in 1998 voor met ‘Doo Wop (That Thing)’.

Rappers van eigen bodem

Van eigen bodem staan de rappers Ronnie Flex en Sevn Alias op het podium. Ronnie zal het podium delen met de Deuxperience band, waar hij overigens binnenkort mee door Nederland tourt. Sevn zal op het jubileumfeest zijn nieuwe album ‘Picasso’ ten gehore brengen, de plaat komt op 6 oktober uit.

Groot talent

Naast deze muzikale grootheden staat nog een groot talent op het podium, namelijk Mist. De Britse rapper heeft net een volledig uitverkochte UK tour achter de rug, dus hij kan natuurlijk niet ontbreken op dit podium! Het is de eerste keer dat de rapper naar Nederland komt, maar hits als ‘Madness’ en ‘Hot Property’ zorgden al voor zijn internationale doorbraak.

Encore viert vijfjarig jubileum met Spotify-playlist

Het populairste hiphopplatform van Nederland maakte in augustus bekend dat het haar vijfjarig jubileum komt vieren met een groot feest in de Amsterdamse AFAS Live, waar de beste hiphop- en r&b acts bij aanwezig zullen zijn. Ook heeft het platform een Spotify-playlist samengesteld, als terugblik op de afgelopen vijf jaar.

Encore organiseert wekelijks een clubnacht in de Amsterdamse Melkweg met de tofste hiphop acts en muziek. Daarnaast heeft het platform een enorme bijdrage geleverd aan de hedendaagse Nederlandse hiphopindustrie. Met een jaarlijks festival, het talentenprogramma Encore Freshman en eigen merchandise lijn heeft het platform een enorme naam binnen de scene kunnen maken.

Spotify playlist

Ben jij benieuwd naar de terugblik van het populaire hiphopplatform? Beluister de playlist hieronder:

Tickets jubileumfeest

Wil jij graag bij het jubileumfeest aanwezig zijn? Dat kan! Kaarten voor het feest op 1 december in AFAS Live zijn bij het volgende online verkooppunt te verkrijgen:

Tickets

 

Bron: Persbericht BAAS

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.