The Cinematic Orchestra voor concert naar Rotterdamse Schouwburg

Geschreven door op 28 juni 2016 om 11:40

The Cinematic Orchestra komt naar Rotterdam! Op 13 november geeft de Britse muziekgroep een concert in de Rotterdamse Schouwburg.

The Cinematic Orchestra concert

The Cinematic Orchestra komt deze herfst naar de Randstad! De Britse muzikanten treden op zondag 13 november op in de Grote Zaal van de Rotterdamse Schouwburg in samenwerking met Motel Mozaique, Rotown en BIRD.

De zaal gaat om 20:00 uur open en de aanvang is om 20:30 uur. De componist/pianist Joep Beving staat in het voorprogramma.

The Cinematic Orchestra tickets

De voorverkoop begint op 29 juni. Tickets voor dit optreden zijn onder andere te vinden op de website van de Rotterdamse Schouwburg.

Op dinsdag 24 november 2015 stond de formatie in de Grote Zaal van Paradiso in Amsterdam en op zaterdag 25 juni gaven ze een optreden op Down The Rabbit Hole. Deze twee evenementen waren in een mum van tijd uitverkocht. Mocht je de muzikanten graag willen zien, is het een goed idee om de tickets snel te bemachtigen!

Adembenemend

Onder begeleiding van Jason Swinscoe maakt een steeds roulerende ensemble adembenemende muziek, waar geen onderscheid wordt gemaakt tussen genres zoals jazz, elektronica en postrock. Wanneer Swinscoe muziek schrijft, denkt hij juist aan verhalen en beelden. Hieronder het fenomenale nummer ‘To Build A Home’ van het album ‘Ma Fleur’.

YouTube player

Bron: Rotterdamse Schouwburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.