Hiphopplatform Encore viert vijfjarig bestaan in AFAS Live

Geschreven door op 24 augustus 2017 om 11:54
Encore X 5YRS Anniversary - Persbericht BAAS

 Encore bestaat vijf jaar! Dit komt het hiphopplatform op 1 december vieren met een spetterend jubileumfeest in de Amsterdamse zaal AFAS Live.

Encore viert vijfjarig bestaan in AFAS Live

Hiphopplatform Encore bestaat vijf jaar! Binnenkort is het vijf jaar geleden dat Wesley Texel (Dj Waxfiend) en Riques ter Heerd (Dj Prime) samen een wekelijkse clubnacht en radioshow startten. Sindsdien groeide het concept uit tot groot hiphopplatform met inmiddels al 257 edities van de clubnacht in de Melkweg op de teller.

Het hiphopplatform komt op 1 december haar jubileumfeest vieren in AFAS Live, Amsterdam en pakt de viering groots aan. Het feest wordt gevierd met een gevarieerd live-programma, de beste hiphop en r&b dj’s en nog meer spectaculair entertainment. Binnenkort maakt het evenement de eerste namen van haar line-up bekend.

Tickets

Kaarten voor het evenement gaan op 1 september in de verkoop en zijn onder meer verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Bron: Persbericht BAAS

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.