Tindersticks voor concerten naar 013 Tilburg en De Oosterpoort

Geschreven door op 14 april 2016 om 10:47

De Britse popgroep Tindersticks komt voor twee concerten naar Nederland! De band komt naar 013 Tilburg en De Oosterpoort in Groningen.

Tindersticks naar Nederland

De Britse popgroep Tindersticks komt voor twee concerten weer naar Nederland! De band geeft op vrijdag 4 november een seated concert in de grote zaal van 013 Tilburg, dit houdt in dat er enkel zitplaatsen beschikbaar zijn. Een paar dagen erna, op zondag 6 november, geeft de groep ook een seated concert in De Oosterpoort Groningen.

Kaarten voor de concerten zijn reeds in de verkoop gegaan. Kaarten kan je bemachtigen via de Nederlandse website van Ticketmaster. Mocht je de band eerder willen bewonderen, dan kan dat ook! De band staat namelijk 18 juli in het Muziekgebouw Eindhoven.

25-Jarig jubileum

Er is een goede reden waarom de Britse popgroep naar Nederland komt: Tindersticks viert dit jaar namelijk hun 25-jarig jubileum! De band heeft in totaal 11 albums uitgebracht sinds de oprichting. Het meest recente album dat dit jaar uitkwam, The Waiting Room, brengt ze weer naar Nederland.

Doorrookte, melancholieke kamerpop, rijk gearrangeerd met strijkinstrumenten en andere klassieke instrumenten: dat is wat je kan verwachten!

 

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.