Vrouw gebruikt muziek van Metallica om poema te verjagen

Geschreven door op 1 augustus 2019 om 10:56
James Hetfield (Metallica) - Foto: Carlos Rodriguez/Andes (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Een bijzonder verhaal uit Canada! Een Canadese vrouw claimt een poema aanval afgeweerd te hebben met behulp van de muziek van Metallica.

Metallica verjaagt poema met Metallica muziek

Een Canadese vrouw heeft een bijzondere tactiek gebruikt om een poema te verjagen. De Canadese Dee Gallant was onlangs nietsvermoedend haar husky Murphy aan het uitlaten in Duncan, een stad op het zuidelijke Vancouvereiland, toen ze plotseling een poema op zich af zag komen: “Ik kijk rechts van me en daar stond het. Ik kon eerst niet goed zien wat het was en dacht: ‘Oh wat een rare kleur, dat is geen boom.'”

Gallant greep naar haar telefoon om het moment op te nemen. De vrouw probeerde het beest, dat inmiddels in jachtmodus naar haar toe aan het sluipen was, in eerste instantie weg te jagen met haar eigen stemgeluid: “Ik zwaaide met mijn armen en riep ‘hey, stop!'” Deze actie leek even te werken.

‘Don’t Tread On Me’

Nadat het beest toch weer richting Gallant en haar hond begon te sluipen, probeerde de vrouw een andere tactiek: het nummer ‘Don’t Tread On Me’ van metalband Metallica. Het idee bleek succesvol: “Ik dacht dat dat het luidruchtigste op mijn telefoon was en dat het beest waarschijnlijk wel zou schrikken. Al bij de eerste tonen rende het de bosjes in.”

Gallant deelde haar verhaal met het lokale nieuwsmedium ‘Kelowna Now’. De vrouw hoopt haar bijzondere ervaring ooit met de band te kunnen delen: “Ik zou graag ooit met ze in contact komen en James Hetfield vertellen dat hij mijn leven heeft gered.”

 

Bron: Kelowna Now

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Metallica Nieuws · Nieuws · WTF