FIDLAR voor concert naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 24 maart 2016 om 11:25

De Amerikaanse punkband FIDLAR komt naar Paradiso Amsterdam voor een concert! De band staat begin augustus in de Amsterdamse concertzaal.

FIDLAR naar Paradiso Amsterdam

De Amerikaanse garage/skate-punkband FIDLAR komt naar Nederland! De punkrockers uit Los Angeles staan op dinsdag 9 augustus in Paradiso Amsterdam voor een concert.

Kaarten voor het concert gaan aanstaande vrijdag 25 maart om 10:00 uur ’s ochtends in de verkoop via de Nederlandse website van Ticketmaster. Deuren van de zaal gaan open om 19:00 uur en het voorprogramma gaat van start om 19:30 uur ’s avonds. Het is nog niet bekend welke band er in het voorprogramma staat. FIDLAR zelf speelt om 20:30 uur ’s avonds.

‘Fuck It Dog, Life’s A Risk’

De band bestaat sinds 2009 en heeft sindsdien niet stilgezeten. De band, bestaande uit Zac Carper, Brandon Schwartzel, Elvis en Max Keuhn, heeft in de tussentijd twee studioalbums uitgebracht, waarvan TOO de meest recente. Daarnaast heeft de band ook twee EP’s uitgebracht: DIYDUI en Don’t Try. De naam van de band is een acroniem voor “Fuck It Dog, Life’s a Risk”, of “Forget It Dad, Life’s All Right”: twee termen die Zac en zijn huisgenoten gebruikten tijdens skaten.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.