Avond van de Filmmuziek in najaar 2020 terug naar Ziggo Dome

Geschreven door op 1 april 2019 om 11:21
Blue Planet II Live in Concert, The Legend of Morricone, Metropole Orkest, Star Wars Live In Concert, Joker Live In Concert, avond van de filmmuziek, klassiek, orkest, viool - Credits: Pixabay (publiek domein)

In oktober 2020 vindt de Avond van de Filmmuziek opnieuw plaats in de Amsterdamse Ziggo Dome! Deze avond worden soundtracks in een klassiek jasje gestoken.

Avond van de Filmmuziek naar Ziggo Dome

Goed nieuws voor filmliefhebbers! Op vrijdag 9 oktober 2020 keert de Avond van de Filmmuziek terug naar Ziggo Dome te Amsterdam. Tijdens het concert steekt het Metropole Orkest onder leiding van dirigent Jules Buckley soundtracks van verschillende films in een klassiek jasje. Zo komen nummers uit onder andere Star Wars, Pirates of the Caribbean, Harry Potter en recente Oscarwinnaars voorbij. De artiesten die hun opwachting zullen maken tijdens het evenement, zijn nog niet bekend.

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat op maandag 1 april 2019 om 10:00 uur van start via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Avond van de Filmmuziek

Het concert wordt gezien als het populairste filmmuziekevenement van het jaar. Het concert vond de eerste jaren plaats in het Concertgebouw te Amsterdam, maar is wegens groot succes verplaatst naar een grotere zaal. Tijdens de vijfde editie, die plaatsvond op vrijdag 29 maart 2019, traden onder andere Trijntje Oosterhuis, Jeroen van Koningsbrugge en harpiste Lavinia Meijer op.

Bekijk hier de promo van de voorafgaande editie:

 

Bron: avondvandefilmmuziek.nl, Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.