Meghan Trainor onthult releasedatum nieuw album ‘Treat Myself’

Geschreven door op 21 juni 2018 om 11:20
Meghan Trainor - Credits Ronald Woan - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Het nieuwe album van Meghan Trainor komt eraan! De zangeres onthulde tegenover haar fans op social media de releasedatum van haar aankomende plaat ‘Treat Myself’. 

Releasedatum nieuw album Meghan Trainor bekend

Kun je niet wachten tot het nieuwe album van Meghan Trainor uitkomt? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! We kunnen je nu vertellen tot welke datum je moet gaan aftellen. ‘Treat Yourself‘ dropt op 31 augustus 2018! Dit maakte de zangeres afgelopen dinsdag op haar socialmediakanalen bekend.

Samen met de naam en releasedatum van het album, onthulde Meghan ook een stukje van een van haar nieuwe songs en het artwork voor de plaat.

Megatrons kunnen sinds woensdag ‘Treat Yourself‘ bestellen op onder andere iTunes via een pre-order. Fans die dat doen krijgen gelijk het nummer ‘All the Ways’.


Album met familie

Het derde studioalbum van de 24-jarige is volgens de zangeres een echt familieproject. Niet alleen verloofde Daryl Sabara is te horen op elk nummer, maar Trainor’s hele familie zingt mee op alle songs. De vader van de popster speelt op een track ook piano en de orgel. Dit vertelde de hitmaakster tijdens een interview met ‘Entertainment Tonight‘.

Liefde

We kunnen een verliefd-klinkende Meghan verwachten op het album. De ‘All About That Bass‘-zangeres legde tijdens het interview uit dat ze inspiratie voor het album haalde uit haar huidige liefdesleven: “Het is heel speciaal. Het is overduidelijk mij die verliefd en gelukkig is, en mezelf eraan herinnerend om zelf liefde en geluk te kiezen.” 

Tracks

Inmiddels heeft de singer-songwriter al drie nieuwe tracks van het aankomende album uitgebracht. Het gaat om de songs ‘No Excuses‘, ‘Let You Be Right‘ en ‘Can’t Dance‘. Als we op deze liedjes afgaan, gaat het een heel vrolijk en dansbaar album worden!

Doorbraak

Trainor brak in 2014 door met het debuutsingle ‘All About That Bass‘ dat op haar eerste studioalbum ‘Title‘ te vinden is. De muzikante bewees een blijvertje te zijn met hits als ‘Lips Are Movin‘ en ‘NO‘.

Bron: list.co.uk, Twitter, Billboard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.