Synthpop-icoon Gary Numan in oktober naar Paradiso

Geschreven door op 20 april 2017 om 11:53
Gary Numan - Foto Ed Fielding (Wikimedia)

Synthpop-icoon Gary Numan komt naar Nederland! De new wave-artiest staat op zaterdag 21 oktober op het podium van het Amsterdamse Paradiso.

Gary Numan naar Paradiso

De Engelse zanger, songwriter en producer Gary Numan komt aankomend najaar naar Nederland! De muzikant betreedt op zaterdag 21 oktober het podium van de Grote Zaal in Paradiso Amsterdam.

Tickets voor de show

De kaartverkoop voor het concert van de iconische muzikant start op vrijdag 28 april. Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘Cars’

De 59-jarige Numan wordt wereldwijd gezien als één van de uitvinders en iconen van het synthpop-genre. De Brit scoorde in 1979 een enorme wereldwijde hit met het nummer ‘Cars’, die in meerdere landen de nummer één positie behaalde in de hitlijsten.

In 2013 bracht Numan zijn laatste studioalbum uit, getiteld ‘Splinter (Songs from a Broken Mind)’. Ook is werk van het new wave-icoon te horen op de dit jaar verschenen soundtrack van de film ‘Ghost In The Shell’.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.